sábado, 25 de diciembre de 2010

El dia 1 de Gener, fora ressaca! Concert de Cap d'Any del Vallès Oriental

Els amants de la bona música, ja sigui clàssica o moderna, teniu una cita amb el Cor de Cambra del Vallès Oriental, del qual formo part, i el Cor de Cambra Anton Brucknerl al Pavelló de LLiçà de Vall. Horari? A les 19h de la tarda, un marge més que suficient per a recuperar-se del mal de cap i les copes de més de la nit anterior. Els meus amics quasi esteu obligats a venir, eh? :)

I qui cantarà al concert? 
  • El Cor de Cambra del Vallès Oriental és una formació emmarcada dins de la Societat Coral Amics de la Unió, entitat dedicada a la promoció i difusió de la música coral a la ciutat de Granollers i també una escola de música a l'actualitat. Hem interpretat obres molt diverses, des de peces clàssiques com el Rèquiem de G.Fauré o el Rèquiem de Mozart, fins a un repertori que fa un repàs de les obres destacades Desprès del jazz.
  • El Cor de Cambra Anton Bruckner es va formar al 2003 a Barcelona, tot i que al 2007 va prendre un canvi en la direcció i l'estil de cor i actualment es centra en un repertori enfocat cap a la música del s.XX.

I què cantarem? Us animo a no passar-vos el primer dia del 2011 "fent el vago" i venir a escoltar el Magnificat de Rutter, un arranjament per a cor i orquestra que us pot agradar molt tot i no ser apassionats de la música clàssica. Personalment, m'agrada molt més la música moderna, des del jazz fins a l'actualitat, però he de reconèixer que hi ha parts del Magnificat que són dignes de la orella més refinada, i amb l'acompanyament de l'orquestra d'en Manuel Valdivieso, que inclou una arpa, el resultat és molt bo. 

Podeu fer un tastet de musical a l'Spotify, on hi trobareu versions força acceptables, o bé al Youtube:
L'entrada és gratuïta, amb prèvia invitació. Si voleu venir, tan sols ha de contactar amb mi per email o deixant un comentari a aquesta entrada i us donaré una invitació.  

Us hi espero a tots!

1 comentario:

  1. Hola a tots!

    El concert de Cap d'Any es va emetre el dia 2 per la Vallés Oriental Televisió i el podeu visualitzar sempre que vulgueu clickant al següent enllaç:

    http://www.votv.cat/videos/programa/concert-de-cap-d-any

    ResponderEliminar